Ragyogó fehér fogakat szeretne? Ezzel mindannyian így vagyunk. Életmódunktól, táplálkozási szokásainktól függően fogaink színe ez évek során egyre sötétebb árnyalatot mutathat. Olyan is előfordulhat, hogy a fog vagy fogak elszíneződése fogászati kezelés után alakul ki: jó példa erre a gyökérkezelt fogak szürkülése. Ritkán előfordul, hogy a fogak sötét elszíneződése a fog fejlődése során keletkezik, például gyógyszer-mellékhatás következtében. Legyen szó akár egy fog színének a megváltozásáról vagy az egész fogív esztétikájának lassú átalakulásáról, szükségessé válhat fehérítő eljárások alkalmazása. Hogyan tud eligazodni az ajánlatok rengetegében? Rendelőnkben a kulcsszavak a következők: látványos változás, tartós hatás a fogszövet károsítása nélkül. Utóbbi szempont az, amit a legnehezebb ellenőriznie és ugyanezért használjuk több, mint 15 éve kizárólag az Opalescence™ termékcsaládot. Ez az amerikai fogfehérítő rendszer minden igényt kielégít: a rendelői lámpás fogfehérítéstől kezdve, a belső fehérítő eljárásokon át az éjszakai sínes fehérítésig. Biztonsággal és tartós eredménnyel használhatjuk egy fog kezelésére vagy a teljes fogív ragyogó fehérré változtatására.

A fogfehérítés rendelőnkben minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik. Fontos tudni, hogy a tömések, betétek, koronák, hidak vagy más fogpótlások nem fehéríthetők, ezért az eljárás megkezdése előtt fontos a gondos tervezés. Amennyiben fogain fogkő (Fogkő eltávolítás) vagy professzionális szájhigiénés eszközeinkkel (Homokfújás) eltávolítható elszíneződés található, először szájhigiénés kezelést (Fogkő eltávolítás) végzünk. Ezt követi a személyre szabott fehérítő eljárás, melyet Önnel közösen választunk ki. A végeredmény? Ragyogó fehér fogak!

Ha régi tömés, korona vagy híd cseréjét tervezi, mindig gondoljon a fogfehérítésre, mivel azt az új pótlások készítése előtt célszerű elvégezni!